Gevulde paprika’s met knolselderij spaghetti

door | jun 8, 2021 | Recepten

gevulde paprika

Ingrediënten voor 4 à 5 personen:

  • 9 paprika’s
  • 1 knolselderij
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1el olijfolie
  • 1 blikje tomatenblokjes500g
  • puur rundergehakt
  • 2tl sambal
  • 1el gedroogde oregano
  • 1 klein bakje mozzarella balletjes
  • Verse basilicum, tijm en rozemarijn
  • Peper en zout

Hak eerst de ui in reepjes met de spiraalsnijder of met de hand en bak het gehakt aan in een pan.
Schil de knolselderij en snij deze in grove stukken zodat je deze door de spiraalsnijder kan draaien. Maak er “spaghetti-slierten” van.
Bak het gehakt, uien, knoflook aan en en meng de tomatensaus en oregano door de saus.
Meng de spiralen door de saus en meng alles goed door elkaar.
Hol de paprika’s uit en vul ze met de spaghetti.
Zet de Paprika’s in een ovenschaal en bestrooi met wat geraspte kaas en mozzarella garneer ze af eventueel af met een klein mild pepertje.
Bak de paprika’s in de oven voor 20 min op 160 graden.

(recept Martin Senders)